Un altfel de farmacist! O orădeancă a pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice 100% naturale

Mihaela Bogdan, în vârstă de 29 ani, este farmacist specialist farmacie clinică în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgenta Oradea, iar în timpul liber se ocupă cu crearea unei linii de produse cosmetice naturale.

„Viridis Cosmetics a pornit din dorința de a îmbina pasiunea mea pentru natural cu noțiunile și experiența acumulate de-a lungul anilor de studiu. Îmi doresc să redau oamenilor o parte din încrederea avută odinioară în profesia de farmacist. De aici a venit și ideea logo-ului ce este reprezentat de un mojar, simbol al farmaciei și frunzele de iedera, care sunt veșnic verzi, Viridis (lb. latina –verde)”, precizează Mihaela.

Orădeanca spune că nu a considerat niciodată proiectul ca fiind o afacere în sine, ci „posibilitatea de a materializa spiritul creativ, o încercare de a schimba metalități și implicit de a aduce fericire”.

Când vine vorba de produsele ei, orădeanca se mândrește că acestea 100% naturale, handmade, testate dermatologic și netestate pe animale. Totodată, acestea au la bază ingrediente certificate organic. „Toate produsele Viridis Cosmetics sunt testate dermatologic, microbiologic, fizico-chimic, au la bază teste de stabilitate și compatibilitate cu recipientele, teste de eficacitate a conservantului etc. Aceste evaluări au fost făcute de laboratoare acreditate, iar rezultatele se concretizează într-un raport privind siguranța produsului cosmetic”, informează Mihaela.

Citește articolul complet pe bihon.ro

Scroll to Top