Despre Viridis Cosmetics

Viridis ( lb. latina –verde) a luat nastere din pasiunea unui farmacist pentru natura combinata cu priceperea data de cunostintele acumulate de-a lungul timpului si un spirit creativ, fapt ce a dus la formularea unor retete cosmetice inedite folosind ingrediente naturale, atent selectionate, certificate organic, cu o compozitie asemanatoare structurii moleculare a pielii.

Produsele din gama VIRIDIS COSMETICS contin o asociere de extracte naturale, principii active din plante, uleiuri si unturi vegetale , uleiuri esentiale pure, ce se contopesc in functie de nevoile specifice ale fiecarui tip de ten si realizeaza in acelasi timp un efect  sinergic, benefic asupra pielii. Acestea sunt bine tolerate la nivelul pielii, fiind dedicate unei pieli sensibile, lipsite de substante chimice de tipul parabeni, uleiuri minerale, coloranti sintetici, fapt ce duce la prevenirea diferitelor afectiuni ale pielii des intalnite in zilele noastre, cum ar fi: acneea, alergii de diverse etiologii, eczeme, dermatite, rozacee, cuperoza, psoriasis.

Toate produsele VIRIDIS COSMETICS sunt manufactuate in laboratorul propriu, in cantitati limitate, ceea ce face ca aceste produse sa fie cea mai buna alternativa la cosmeticele ce contin produsi de sinteza chimica, deja existente pe piata.

Scopul nostru este acela de a crea valoare si de a schimba mentalitati in ceea ce priveste utilizarea produselor cosmetice.

Folosind produse naturale, putem spune ca ne intoarcem la origini, traind in armonie cu natura si implicit cu corpul nostru.

Despre noi - Produse cosmetice bio naturale organice handmade
Scroll to Top